Menu
Your Cart

Promotie


Promotii


Long Time Vendors


demo

Total Produse 0

AutoTehnica

Total Produse 3

Alfa Premium

De la Romania

Total Produse 4

Metalubs Shop

Total Produse 2

Ultimele produse adaugateLucrarea, aflata la prima editie in limba romana, este o editare a manualului utilizat ca standard in scolile similare din Germania, inca din 1948 si ajuns in prezent la editia 30 !!! Lucrarea este destinată atat utilizării în formarea iniţială cat  şi in perfectionarea continuă în profesiile legate de tehnologia automobilului, fiind pana in momentul de fata, cea mai complexa lucrare de profil, editata pana in prezent in Romania. Manualul este folosit pentru predarea cunoştintelor de bază şi tehnice, atat elevilor din scolile profesionale de profil cat si studentilor sau celor care lucreaza deja in domeniu. Grupuri ţintă: Elevi ai Scolilor Profesionale si Tehnice de profil Studenti Mecanici auto Electricieni auto Tinichigii Vopsitori Personal receptie / administrativ Pasionati de automobile Lucrarea nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui mecanic, abordand aproape toate aspectele privitoare la constructia si functionarea autovehiculelor, motocicletelor si autocamioanelor ! Structura automobilului Protectia mediului si norme de protectie a muncii Organizarea afacerii. Comunicare Bazele Tehnologiei Informatiei Controlul in bucla inchisa si in bucla deschisa Tehnologii de testare Ingineria productiei Stiinta materialelor Frecarea, lubrifierea, lagare, etansari Constructia si principiul de functionare al motorului in 4 timpi Componentele mecanice ale motorului Formarea amestecului Reducerea poluarii Motorul in 2 timpi, motorul Wankel Concepte alternative de alimentare Trenul de rulare Caroseria Sasiul Inginerie electrica Tehnologii de confort Tehnologia motocicletelor Tehnologia vehiculelor comerciale   Specificatii tehnice : Format : 24 x 17 cm  802 pagini Full Color Coperta laminat Finisare : coasere ..

295,00 RON TVA : 280,95 RON

Vanzator

Victor Balas

Dimensiune unitate (in): 1/2  Cuplu maxim (Nm): 610 Turatie maximă liberă (rpm): 610 Greutate (Kg): 2,63 Lungime (mm): 185 Lovituri pe minut: 1.200 Performanță măsurată la 6,2 bari (90 psi) Mecanism de impact Twin Hammer Regulator de putere în 5 poziții..

731,86 RON TVA : 615,01 RON

Vanzator

Valentin Sisea

De la Romania

Cheie de impact bujie incandescenta, 1/4 ", 40 Nm, inclusiv cuple pentru a extrage bujii incandescente carbonizate sau corodate cheia de impact produce impuls de impact în direcția de rotire, acționând ca o lovitură de ciocan pe conexiunea filetata; aceste curse sunt executate de peste 50x pe minut cu max. 40 Nm (cu 8 bari) în modul de slăbire, provocând astfel coroziunea și carbonizarea să se deschidă special conceput pentru motoarele diesel Common-Rail potrivit și pentru bujii cuplu de slăbire reglabil în 4 moduri: 10 Nm / 20 Nm / 30 Nm / 40 Nm..

595,01 RON TVA : 500,01 RON

Vanzator

Valentin Sisea

De la Romania

ALIMENTARE 400V MOTOR 5.5 CP REOSTAT INCARCARE 600W ( 14V) VARIATIA CONTINUA A TURATIEI LA TESTARE INSTRUMENTE DIBGITALE INCLUDE TESTAREA ALTERNATOARELOR  CU IESIRE  DFM, MAGNETI MARELLI SI FORD SE POT TESTA ALTERNATOARELE CU PUTERE MAXIMA DE 2000 W PERMITE TESTAREA ELECTROMOTOARELOR, INCLUSIV CU FRANA ( TESTARE BENDIX) TESTAREA REGULATOARELOR 12-24 V TESTARE DIODE SI IZOLATIE CONDENSATORI..

34.511,19 RON TVA : 29.001,00 RON

Vanzator

Valentin Sisea

De la Romania

RECUPERATOR DE FREON COMPLET AUTOMAT CU ECRAN COLOR ȘI ECRAN COLOR TACTIL ȘI IMPRIMANTĂ Potrivit pentru agenții frigorifici R134a și R1234yf Ecran tactil color de 7 " Două rezervoare de 10,5 kg cu 2 celule de încărcare Pompa de vid 100 l / min Două compresoare de 400 g / min ..

39.864,05 RON TVA : 33.499,20 RON

Vanzator

Valentin Sisea

De la Romania

Manualul, aflat la prima editie in limba romana, este o editare a manualului utilizat ca standard in scolile similare din Germania, inca din 1948 si ajuns in prezent la editia 30  !!! Manualul este in prezent utilizat in cele mai importante Scoli Profesionale in Sistem Dual din Romania, de exemplu : Scoala Germana Kronstadt – Brasov, Colegiul Tehnic Independenta – Sibiu, samd si este recunoscut ca manual de referinta pentru pregatirea angajatilor proprii si ai elevilor de catre unele din cele mai importante companii din Romania, printre care amintim : Continental, Schaeffler, Draxelmaier, Stabilus, Varta, Lingemann, Hutchinscon, Hawema, Caditec, Kronospan, Preh, JD Norman Industries, NBHX Rolem, Schulte & Schmidt, Schneider, Joysonquin, samd Manualul acopera programa de curs pentru toti cei 3 ani de studiu si acopera toate aspectele legate de ingineria electrica :     Cuprins Sanatate si securitate ocupationala Concepte de bază ale ingineriei electrice Circuite de bază ale ingineriei electrice Câmpul electric Câmpul magnetic Proiectarea circuitelor Tehnologii de curent alternativ şi trifazic . Tehnologii de măsurare Electronică Sisteme electrice Măsuri de protecţie Sisteme pentru construcții Maşini electrice Tehnologia informaţiei Tehnologii de automatizări Materiale, producţie, mediu, economisirea energiei Elaborarea proiectelor tehnice Exemple de apicatii pentru elevi   Specificatii tehnice : Format : 24 x 17 cm  688 pagini Full Color Coperta laminat Finisare : brosare ..

295,00 RON TVA : 280,95 RON

Vanzator

Victor Balas

Manualul, aflat la prima editie in limba romana, este o editare a manualului utilizat ca standard in scolile similare din Germania, inca din 1948 si ajuns in prezent la editia 57 !!! Manualul este in prezent utilizat in cele mai importante Scoli Profesionale in Sistem Dual din Romania, de exemplu : Scoala Germana Kronstadt – Brasov, Colegiul Tehnic Independenta – Sibiu, samd si este recunoscut ca manual de referinta pentru pregatirea angajatilor proprii si ai elevilor de catre unele din cele mai importante companii din Romania, printre care amintim : Continental, Schaeffler, Draxelmaier, Stabilus, Varta, Lingemann, Hutchinscon, Hawema, Caditec, Kronospan, Preh, JD Norman Industries, NBHX Rolem, Schulte & Schmidt, Schneider, Joysonquin, samd Manualul acopera programa de curs pentru toti cei 3 ani de studiu si acopera toate aspectele legate de prelucrarea metaterialelor : Tehnologii de inspectie Managementul calitatii Ingineria productiei Stiinta materialelor Inginerie mecanica Inginerie electrica Tehnologii de montaj si asamblare Tehnologii de automatizari Productia automatizata Elaborarea proiectelor tehnice Exemple de apicatii pentru elevi   Specificatii tehnice : Format : 24 x 17 cm  708 pagini Full Color Coperta laminat Finisare : brosare ..

295,00 RON TVA : 280,95 RON

Vanzator

Victor Balas

Metalubs X Protect - Tratament motor Metalubs X Protect a fost dezvoltat datorita fenomenului de uzura aparut la motoare de benzina, diesel sau turbo, la autoturisme, motociclete, tractoare, camioane, senilate, motoare speciale. Metalubs X Protect  este un tratament cu particule policeramice a suprafetelor metalice cu efect de reducere a frecarii si de etansare. Este indicat motoarelor noi sau folosite, adaugat uleiurilor prescrise de producator. Recomandat oriunde este necesara micsorarea frecarii. Detalii: Metalubs X Protect este un innobilator (tratament) de suprafete metalice avand particule policeramice de inalta tehnologie. Special coceput pentru protejarea mediului prin reducerea frecarii. Metalubs X Protect este adecvat pentru utilizarea in motoare noi, folosite de benzina, motorina, gaz si turbo. Dozare: Se adauga Metalubs X Protect in uleiul de motor 5 -10% (minim 50 ml la 1 litru de ulei).  La tratamentele ulterioare minim 2,5% din uleiul de motor. Nota: A se agita bine inainte de utilizare si se adauga in motorul cald! Avantajele folosirii scade până la 60% uzura motoarelor scade consumul de ulei atenuează zgomotul motorului scade volumul gazelor nocive emise micșorează costurile cu mentenanța motorului scade temperatura de lucru micșorează consumul de combustibil curăță interiorul motorului mărește durata de funționare randamentul motorului marit ușurează pornirea Observatii Uleiul de motor transporta Metalubs X Protect (avad particule policeramice) in toate locurile, unde pot aparea frecari. Datorita marimii microparticulelor, acestea ajung la denivelarile din suprafetele metalice din cilindri, pistoane, segmenti, rulmenti, axe, etc, la partile aflate in frecare a acestora, unde se depun si se fixeaza. Microparticulele rezolva problemele legate de uzura si neetanseitate. Astfel scade semnificativ emisia de gaze nocive. Fabricat in Germania ..

268,64 RON TVA : 225,75 RON

Vanzator

Gheorghe Rusanu

METALUBS X OLD - Tratament motor uzat METALUBS X OLD a fost dezvoltat datorită fenomenului de uzură apărut la motoare de benzină, diesel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale. Metalubs X OLD este un tratament de motor cu viscozitate mare pentru motoare foarte uzate. Conține componente polyceramice, pentru reducerea frecării și efect de etanșare. Se recomandă pentru toate tipurile de motoare uzate pe benzina, motorina, Wankel, gaz sau turbo, cu consum ridicat de ulei -de peste 1 litru de ulei/ 1000 km. Detalii: Metalubs X OLD este un tratament pentru motoare foarte uzate de înaltă tehnologie cu viscozitate mare. Conține componente polyceramice pentru reducerea frecării și efect de etanșare. Se recomandă pentru toate tipurile de motoare uzate, cu consum ridicat de ulei- benzina, motorina, Wankel, gaz sau turbo. Instrucțiuni: Se adauga Metalubs X Old in uleiul de motor 5 -10% (minim 50 ml la 1 litru de ulei. La tratamentele ulterioare minim 2,5% din uleiul de motor.  Se încălzește flaconul la 25-30 de grade și se agită bine înainte de utilizare. Lăsați motorul în funcțiune timp de câteva minute. Se utilizează la fiecare schimb de ulei în același mod. Caracteristici; Conferă mai multă putere motoarelor, pornire ușoară. Prelungește viața motorului, reduce emisiile de noxe. Reduce consumul de combustibil, reduce frecarea cu 60%. Reduce temperatura de funcționare. Reduce zgomotul de motor, consumul de ulei. Lubrifiază chiar și în condiții extreme. Testat pentru turbo și catalizatoare. Observatii: În cazul celor mai multor autoturisme, din energia produsă de combustibil în general 30% se pierde prin frecare. Această pierdere de energie este micșorată de X OLD cu 60%. Uleiul de motor transportă particulele policeramice în toate locurile, unde pot apărea frecări. Datorită mărimii microparticulelor, acestea ajung la denivelările din suprafețele metalice din cilindri, pistoane, segmenți, rulmenți, axe, etc., la părțile aflate în frecare a acestora, unde se depun ți se fixează. Microparticulele în afară de problemele de uzură, rezolvă și problemele neetanșeității. Astfel scade semnificativ emisia de gaze nocive. Datorită înnobilării suprafețelor, produsul mărește în mod semnificativ durata de viață a motoarelor și conferă lubrifiere de securitate. Acest lucru ușurează funcționarea internă a motorului și mișcarea părților componente, ceea ce duce la mărirea randamentului și reducerea consumului.  Fabricat in Germania ..

268,64 RON TVA : 225,75 RON

Vanzator

Gheorghe Rusanu

Adeziv anaerob pentru asigurat imbinari filetate, cu rezistenta inalta. Loctite® 270 este ideal pentru fixarea permanenta a prezoanelor sau a altor organe de asamblare filetate. Este eficient pe toate metalele, atat pe cele active (alama si cupru) cat si pe substraturi inerte (otel inoxidabil, aluminiu, suprafete placate). Loctite® 270 tolereaza usoare contaminari cu uleiuri industriale, de exemplu uleiuri de motor, uleiuri anticorozive si lichide de racire. Previne slabirea imbinarilor filetate expuse la vibratii, permitand dezasamblarea acestora cu scule normale de mana. Dupa intarire, adezivul Loctite® 270  are stabilitate chimica foarte buna in cazul contactului cu majoritatea lichidelor industriale. Loctite® 270 respecta standardul NSF categoria P1 nr. omologare 123006.   Elemente pentru etichetă (CLP): Pictogramă de pericol:     Conţine: 3,3,5 Trimetilcicloexil metacrilat                Dimetacrilat de 2,2'-etilendioxidietil                acid maleic                2-fenilhidrazida acidului acetic Cuvânt de avertizare: Atenţie Frază de pericol: H315 Provoacă iritarea pielii.                             H317 Poate provoca o reacție alergică a pielii.                             H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor.                             H335 Poate provoca iritarea căilor respiratorii.                             H411 Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Informaţii suplimentare: Conţine izocianaţi. Poate provoca o reacţie alergică. Frază de precauţie: ***Numai pentru utilizatorii domestici: P101 Dacă este necesară                                              consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta                                            produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P501 Aruncați                                          conținutul / containerul în acord cu reglementările naționale.*** Frază de precauţie: P261 Evitaţi să inspiraţi vaporii. Prevenire                 P273 Evitați dispersarea în mediu.                                 P280 Purtaţi mănuşi de protecţie. Frază de precauţie: P302+P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălaţi cu multă apă şi  Intervenţie                                 săpun.                                 P333+P313 În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați                                   medicul.                                 P337+P313 Dacă iritarea ochilor persistă: consultați medicul...

220,38 RON TVA : 185,20 RON

Vanzator

RADU SUPURAN